Friday, 2 December 2016

I Love You, Hubby! 25

Assalamualaikum, my dear readers. I'm back!

Okay, starting from today, writer akan beri tumpuan 90% dekat blog ni as I have many things to do here, lagi-lagi tentang ILYH. I know, ramai yang tertunggu sambungan dia. But there's something i want to tell you guys. Actually, writer tengah jalankan proses editing for ILYH. Wait-wait! Don't jump into any conclusions yet. ILYH belum nak diterbitkan lagi, tapi insyaAllah akan diterbitkan if tiada masalah. Tapi...There are many things that need to be edited. Writer tengah pikiaq tajuk baru untuk ILYH... I dont know the reasons for why i want to change the title, maybe it's a little bit immature to be a title. And bukan setakat tajuk sahaja berubah, but jalan cerita juga turut berubah.

About 70% jugalah jalan cerita berubah tapi watak-watak still writer kekalkan. Macam biasa, Aish Ahsan and Keisya Farina sebagai watak utama. Watak antagonis pun kekal sama cuma jalan cerita and tajuk sahajalah. Writer banyak ubah pada permulaan cerita, so maybe you guys kena baca from awal untuk kenali watak utama dengan lebih dalam especially Keisya.

So, i really hope that you guys are ready with this changes and support me always okay. Writer tahu ramai yag teruja dengan tajuk entry ni but i am so sorry guys, there's no chapter 25. Sorry! Serious guys, writer tak pernah sangka yang writer akan serius dalam bidang penulisan even though i have many things to think about. It seems like writing dah mula jadi a part of my life, so do pray for me okay. Thanks guys. Lots of love from me :D

1 comment:

  1. Hai admin, nak tanya bila novel ini akan dikeluarkan? Jika di keluarkan nanti, di bawah penerbitan penulisan2u ke? dan apakah tajuknya nanti? Terima kasih atas respon nanti.

    ReplyDelete